Юридическая консультация онлайн
На главнуюЛюди и блогиПохожее видеоЕще от: Attika039

Végjáték- EndGame (2007) Teljes film (hun,eng,fin,pol,port,rus,serb,spa,swe, sub)

Оценок: 237 | Просмотров: 164023
Ez a fim azokat az embereket mutatja be akik a háttérből irányítják az egész világot! Ezeknek az embereknek a csicskásai: Orbán, Gyurcsány,Bajnai, Matolcsy, és sorolhatnám.... Az összeesküvés elmélet pedig nem más, mint a nem bizonyítható igazság. Ezzel a jelzővel degradálják le az embert, akit automatikusan paranoid személyiségnek tekintenek, a hülye kis teóriájával. Ami nem más ,mint a jól elrejtett igazság. Nekik az a bizonyítékuk,hogy nem tud az ember rájuk bizonyítani semmit...
Категория: Люди и блоги
Html code for embedding videos on your blog
Текстовые комментарии (53)
FORSE (1 месяц назад)
Пизда я одинешенек нечего не понел???
GaslitWorld f. Melissa B (8 месяцев назад)
And Texas' elite are just as corrupt and evil, just as corrupt and tyrannical to the lower classes and working classes as any Emperor. See, they want to destroy the PLANET. At 1;15 : 32 it becomes clear. So, I'll finish watching but stop commenting here. What a lark! I just find it hard to like anything but the food there.
GaslitWorld f. Melissa B (8 месяцев назад)
Texas engages in fracking these days (2017) and still looks to oil, fossil fuels for revenue. Over the years, the topic of Texas secession has come up. Beef producers their naturally want to deny Climate Change as scientists have established that the entire process contributes tons of carbon warming into our environment. It is in their economic interest to deny Climate Change. I'm so sad that I agree with the overarching theme, but that they just want to undermine Climate Change (and maybe some other traditional Republican talking points. So, a smaller tyrant naturally rejects a bigger badder tyrant. Takes one to know one. Takes one to hate one.
GaslitWorld f. Melissa B (8 месяцев назад)
I thought that the Rockefellers were largely out of the picture, due to dispersal of the families wealth between heirs. It must be the Rothschild family I'm thinking of. In any event, could be that some of them have been cut out because they don't share the dream of world domination.
super kotletka (1 год назад)
ЕБАННЫЫЫЫЫЫЫЫЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ВЕЕЕЕЕЕЕЕБМММАААААААААААНИИИИИИИИИИИИ СССССССССУУУУУУУУУККККККККАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Légrádi Bettina (3 года назад)
Weberf4 Akkor dugd a fejed a homokba es tovabbi szep almokat kivanok, a fogyasztoi tarsadalmat kepviselo tarsaiddal egyutt. Vegul is, ha bele gondolok lehet neked van igazad es nincs is annal jobb mint csatlakozni a nyajhoz, es egyutt begetni a tobbi birkaval egyutt. Egyaltalan nem is ertem, hogy minek van agyunk, amikor semmi haszna nincs egy olyan vilagban, ahol a semmit mondo bomlaszto musorok teljes mertekben kielegitik az igenyeket. Fogyassz, fogyassz, legy trendi a legujabb draga, de ocska kacatokkal, oltasd be magad minden fele laboratoriumokban letre hozott virusok, jarvanyok elleni vakcinakkal, ja es ne felejtsd el bevenni a kek pirulat. Szeretem a strucott kedves teremtmeny, de nem a politikaban! PIROS PIRULA!!!
Lorant Nagy (3 года назад)
Ez igaz,sajnos! És sokkal rosszabb a helyzet mint amit ebben a filmben bemutatnak mert az emberi agy kódját már rég feltörték,sajnos és most már írni is tudnak adatokat az agyba! Nem hiszed el hát jó akkor keres rá a neten az agyhullámokkal való számítógép irányításra és meglátod találsz majd egy két ilyen játékot meg 300.000Ft értékű berendezést amit a fejedre teszel és irányítod a számítógépes játékot a gondolataiddal de ez a kereskedelmi változat a katonai írni is tud az agyadba gondolatokat mert ha már olvasni tudjuk az adatokat akkor írni is ez egyértelmű! Mert ha valamit tudunk kimenetként használni azt bemenetként is tudjuk használni ha már ismerjük a kommunikációs protokollt amit használ ezt pedig ismernünk kell ha olvasni tudunk adatokat az agyból ami ahhoz kell hogy távirányítsd az agyaddal ezeket a számítógépes játékokat csak hogy senki nem gondol bele hogy akkor már adatokat is lehet bevinni az agyba mert ehhez gondolkodni kellene! Én személy szerint Transz-humanista vagyok tehát szerintem az emberi test fejlesztése jó dolog mert lehetne pl ezzel a módszerrel is tudást bevinni az agyba és nem kell sokat az iskolában időzni egy nyelv megtanulása pár percet vesz igénybe az uj adatokat egyszerűen letöltjük az agyba és máris megtanultuk az anyagot ez csodálatos de az emberiség sajnos nem erre használja sőt ez a technológia még titkos is mert az emberek nagy része még azt sem tudja hogy lehet az agyba írni sőt van akit az is meglepet hogy lehet olvasni az ember gondolataiban mert ennyire le van butítva a nép és nem használják a Google keresés funkcióját,sem csak elhiszik a baromságokat! Ja okkal nem nyírják ki ezeket az embereket akik összeesküvésében hisznek mert akkor a többi marhának is feltűnne hogy nincs valami rendben addig meg el lehet hitetni hogy ezek hülyék! Én személy szerint egy Illuminátus vagyok akinek már nem tetszik az amit ez a csoport akar mondhatnám úgy hogy megcsömörlöttem azoktól a dolgoktól amit láttam! Ezért már a változás mellet vagyok!
Sándorné Hunyadi (4 года назад)
miért nem lehet csak egyszerűen végig gondolni az elhangzottakat és dönteni arról hogyan lennék képes másként szemlélni kicsiny törékeny világunkat????
Mica Varalica (4 года назад)
Here's the truth...we can't defeat them....so let's join them :-)
Hatlábú Farkas (4 года назад)
JO FILM
Zoltan Roth (5 лет назад)
Bennfentesek. Szikronos!!! Talan nem folytatas, de erdemes megnezni.
Mueth Abaddon (5 лет назад)
Ez a feltételezés, javarészt azért téves, mert a nagy "leleplezők" -nek nem lenne szabad életben lenniük:) Ha az ember világösszeesküszik, az a legkevesebb, hogy figyel erre.
Bam Bundy (5 лет назад)
jgyuvfyjr
curelove29 (5 лет назад)
sajnos jelenleg nem így áll a háború. az agenda (az övék) nagyon jól halad előre a megvalósításában, kisebb akadályokat leszámítva. 3 elhatárolható részre oszlik a Föld bolygó lakossága: 1., az uralkodó osztály és seggnyalói, 2., a tökéletesen agyilag hibernált népesség, amely az emberek túlnyomó többségét teszi, és 3., az a pár százalék a népességet tekintve, aki A JÓ OLDALON ÁLLNA, HA EZ AZ OLDAL KONGLOMERÁTUMSZERŰEN ÖSSZEÁLLNA, ILLETVE EGYÜTTMŰKÖDNE. ez a film csak kapargatja a felszínt:-)
poortaiwanese (5 лет назад)
americans the perfect sheep
Volacon MeOra (5 лет назад)
Nagyon komoly!!! Megdöbbentő. Vajon lesz folytatása a filmnek, 2007-től napjainkba való bepillantás? Remélem !
Stephen Balogh (5 лет назад)
I have seen EndGames and many of these footages several times and glad to see it is transalated into Hungarian and they can see now how the Serbs were backed by the western elite and their secret services, to kill the Austro-Hungarian monarc to spark ww1. Yeap, MI5 was always behind just about all the major conflicts and the current British monarc is a Rothschild creation for the Jews, not the Poms. I think the british monarc is the one the JWs referring to as God's Kingdom on earth.
Armoni Gavriel (5 лет назад)
Csak nézze meg bárki milyen sok szarság történt már az amerikaiak részéről az iráni atombomba ügyében, mielőtt még zsidózni kezd (amúgy jó magyar módra)
Tiago Sintra State (5 лет назад)
What a stupid film. People from the internet are dumb and bellive in evry thing.
GaslitWorld f. Melissa B (8 месяцев назад)
How did they add climate change as part of their plot? I already believe in the New World Order, but Climate Change is based on science. These world rulers willingly pollute our world and push dependence on fossil fuels for their own gain. The narrator is showing some of his own bias with that statement. Certainly nations should have sovereignty, but now I think this guy has a HIDDEN  agenda of his own, to DENY climate change and promote fossil fuels. Honestly, you can't trust anyone - even people who sound like they are on your side. If he throws in Planned Parenthood or Women's Rights as demons, then I'll know he's no better than Bilderberg group.
lilb119 (5 лет назад)
Eoe
portal vtmkhu (5 лет назад)
az is egy csicska. Mivel sok olyan fals infót felrakott személyekről aminek utána se nézett és mikor a személy felkereste posta imrét egy szarházit ismert meg. Mikor számon kérte,hogy mert ilyet felrakni róla és kiderült akinél volt vendégségben (cigánynál) az ugatott az ismerősömről és a fasza gyerek Imike meg felrakta a honlapjára úgy hogy semmi bizonyíték nem volt. Tehát ennyit a nagyszerű szarházi fos geci emberkéről.
Violet Miller (11 месяцев назад)
Igen, Posta Imre egy elmebeteg szemétláda.
Szívkamra (5 лет назад)
De vajon hány remek szakember halad a számára kijelölt úton? És kik jelölték ki? És milyen irányba? Nap mint nap kötünk az Ördöggel üzletet úgy hogy észre sem vesszük.
Szívkamra (5 лет назад)
Rendben Attika, ő valóban az
Pál Somogyvári (5 лет назад)
szeretném a magyar változatot látni
Sri GregO (5 лет назад)
Texas Radio and the Big Beat comes out the Virginia swamps hard to master Like New Language
Attika039 (5 лет назад)
Tudok egy remek szakembert, Posta Imrét!
Violet Miller (11 месяцев назад)
Az egy rohadék elmebeteg szemét élősködő geci. POSTA IMRE.
Attika039 (5 лет назад)
Akkor ajánlom nektek,hogy keressétek fel!
shanatova01 (5 лет назад)
Egyetértek Laci Susmannal :)
sstall39 (5 лет назад)
Pont a józan paraszti ész alapján hiteles a film!
efvcasc Sly (5 лет назад)
Laci irhattad volna héberül is! Vagy az gyanús lenne?
Laci Susman (5 лет назад)
A paranoia gyógyíthatatlan betegség de szakember segítségével nagyon jól kezelhető .
DoeDonDoe (5 лет назад)
God bless all of you! I am so surprised by Orban Victor! May Hungary regain all it lost since Russia.
vegafarkas (5 лет назад)
MI is itt a probléma??? Min van minden buta amerikai szabadság mániás kiakadva??? Mindig is voltak emberek akik irányították a világot! Mindegy hogy Rotschildnek vagy Julius Césárnak hívják őket.. voltak vannak , lesznek!...és mindig lesz a nép akit irányítanak...egy középkori jobbágyhoz képest szabadok vagyunk...Az átlag embernek szüksége van irányításra , mert egyedül a cipőjét se képes bekötni..és az irányítóknak maguk felé húz a keze!ez is mindig így volt! Nincs új a nap alatt! bölcs salamon
Attika039 (5 лет назад)
weberf4 A tájékozatlanságod nem biztos,hogy egyezik a valósággal. Ha figyelmesen nezted volna akkor talán értened is.
weberf4 (5 лет назад)
Az alábbiakban leírtak baromságok, semmi köze a filmnek a vezetőinkhez, ha csak az nem, hogy valószínűleg nem tudják ezeket a dolgokat sem befolyásolni, sem tenni ellene...ahogy senki más sem..tehát nem kell mindenből "politikát "gyártan
juan torres (5 лет назад)
I.d.c
Otto Lund (5 лет назад)
Thanks abeldanger net
ThomasFAM Felipe (5 лет назад)
vai se fuder
Attika039 (5 лет назад)
thank you
DoeDonDoe (5 лет назад)
I'm so glad someone translated this film to Hungarian. Very smart resilient long suffering people. I shall be praying for you all. God bless the Hungarian people!
Attika039 (5 лет назад)
nagyon szivesen
ketezeregy (5 лет назад)
Én is ilyen ember akark lenni. Arctalan névtelen és hatalmas :D Már kiskoromba is "Dora" volt a példaképem és nem Supermen :D
Violet Miller (11 месяцев назад)
Mármint Radó Sándor, a Dóra?
Dominika Fia (5 лет назад)
Nagyon szépen köszönöm h feltöltötted!! Egyik kedvenc filmeme! ♥Köszi♥
aristofilos (6 лет назад)
Igazad van ,Attika 039 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Attika039 (6 лет назад)
Szívesen!
NagymesterZ (6 лет назад)
Köszönöm a feltöltést! ;)
Attika039 (6 лет назад)
pirosba alul ott van a cc, amire kattintani kell, és kiválasztod a feliratot.
Attika039 (6 лет назад)
Szívesen! Nem csak gyurcsány, hanem az összes a Magyar nép sorscsapása. Tűzre velük!
bb2tempo1 (6 лет назад)
A jo hir az hogy feltoltotted es megtalaltam. Koszi ! Es Gyurcsany a maga nemeben egy tragedia.

Хотите оставить комментарий?

Присоединитесь к YouTube, или войдите, если вы уже зарегистрированы.
Задайте и вы свой вопрос, это бесплатно! Адвокат по телефону получит предварительную информацию от вас, после чего может в спокойной обстановке восполнить возможные пробелы и проанализировать правовые нормы. Он оценит все факты и сможет подготовить развернутую консультацию для вас. По этой причине адвокат является вашим сторонником в разрешении возникших проблем. Вы сбережете свои средства, обратившись за телефонной консультацией. Таким образом, обращаясь по телефону к услугам адвоката, вы получаете возможность решить возникшие проблемы с минимальными финансовыми и временными затратами. В некоторых случаях в дальнейших очных консультациях не возникает необходимости. По этой причине помощь адвоката, оказываемая по телефону, становится неоценимой.